skip to Main Content

Dacor Tjänster AB väljer Tengella!

Vi hälsar Dacor Tjänster AB Välkomna som medlemmar i branschsystemet Tengella. De har stor variation på uppdrag både mot företag och hushållsnära tjänster. De har valt att implementera Tengella för att ytterligare effektivisera sin verksamhet.

Läs mer

Välkommen Göteborgs Städ & Service AB

Göteborgs Städ & Service AB Väljer Tengella! Utför mestadels hushållsnära tjänster med tillkommande extra jobb och kommer då bland annat ha stor användning Tengellas funktion av att städare själva kan plocka upp arbetsorder i mobilen.

Läs mer

Städ och renhållning – Branschnytt Nr 3

Då var det dags för branschnytt nr 3 där vi skickar ut nyheter och intervjuer inom Städbranschen. I denna upplaga har vi varit på besök hos J Tillanen Städservice AB i Sandviken. Juhani som är grundaren, berättar hur bolaget växte…

Läs mer

Futura Service AB

Vi hälsar Futura Service AB välkomna som användare av Tengella! De utför städuppdrag till både företag och privatpersoner och väljer Tengella för att ytterligare organisera och effektivisera sin verksamhet.

Läs mer

HomeMaid AB implementerar affärssystemet Tengella!

HomeMaid AB, som är ett av Sveriges ledande hemserviceföretag, har efter noggrann utvärdering bland affärssystem på marknaden valt Tengella för sin verksamhet. HomeMaids huvudsakliga verksamhetsinriktning är hushållsnära tjänster, där snabba ändringar i scheman och bokningar kräver ett väl anpassat system…

Läs mer

Välkommen Vardagsfrid AB!

Vardagsfrid är ett snabbväxande hemstädningsföretag som utgår från Sundbyberg och erbjuder hemstädning i hela Stockholm. Vardagsfrid utsågs 2018 av Dagens Industri till Gasellföretag för tredje året i rad.

Läs mer
Back To Top